Om oss

Vi på Bittes erbjuder hårvård och hårstyling av högsta kvalité. Vårt arbete präglas av kreativitet och vilja att hänga med i de allra senaste trenderna inom hårvård och styling. Vi ser alltid till att vara uppdaterade genom att delta i kurser och ha visningar för våra kunder.

Med 30 års erfarenhet i yrket har vi skapat en stabil grund stå på med genuin yrkesskicklighet och förstklassig service till nöjda kunder – alltid med nyfikenhet nya trender.

Dagligen fylls salongen med en blandning av olika stilar – trendigt, kvinnligt, klassiskt, ungdomligt, manligt – beroende på vilka frisörer som arbetar och vilka dagens kunder är.

Ronny

Salongens egen trendiga och seriösa schlagerdiva, ofta med plattången i högsta hugg. Med mycket glitter och glamour i förklädesfickan brinner Ronny för att skapa förändringar och hjälpa dig med din personliga look.

Anna-Karin

En humoristisk, trendmedveten och trygg tjej som håller full koll på hårmode och ger allt för att hjälpa dig att framhäva det bästa hos dig, genom att förnya färg och form på håret. På fritiden är det mest sport för Anna-Karin som gillar minipingis och innebandy.

Åsa

Åsa önskar alltid få vetenskapliga svar på sina frågor till exempel hur man skapar en frisyr från grunden. Som kund hos Åsa vet du att du är i trygga händer. Tillsammans hittar ni alltid en frisyr eller färg som passar dig. Åsa gillar att ägna sig åt matlagning och yoga. Plocka med ett favvo-recept och ni är i hamn.

Maja Thorsberg

Maja Thorsberg

Maja

Maja är elev som började 2013 i september. Hon har redan kunder som vill att hon klipper dem varje gång de kommer. Den skarpa blicken ger henne en klar fördel då hon ser direkt vad som kan passa dig som vill bli snygg i håret. Låt er inte luras av den ibland milda blicken, hon ser vilken frisyr du passar i. Känslan för frisyrer och klippteknik kommer med stormsteg.

Ann

Ann är alltid uppdaterad kring det senaste inom hårvård och styling, ofta genom hår- och modemagasin. Hon tar kunskapen med sig till frisörstolen där hon sedan gärna diskuterar lockar, färg och form med dig. Därefter ger hon sitt allt för ditt hår och för att framhäva din personlighet. Ann tränar gärna på gymmet när hon är ledig.

Bitte

Bitte gillar att hålla koll på vilken träning som är nyttig och rolig. Men det är mest frisörrelaterade saker som kam, sax, färg och frisyrer som vinner hennes tid. Och att hålla ihop det underbara teamet på Bittes, så klart!