Om oss

 

Vi på Bittes erbjuder hårvård och hårstyling av högsta kvalité. Vårt arbete präglas av kreativitet och vilja att hänga med i de allra senaste trenderna inom hårvård och styling. Vi ser alltid till att vara uppdaterade genom att delta i kurser och ha visningar för våra kunder.

 

Med 30 års erfarenhet i yrket har vi skapat en stabil grund stå på med genuin yrkesskicklighet och förstklassig service till nöjda kunder – vi ser alltid med nyfikenhet på nya trender.

 

Dagligen fylls salongen med en blandning av olika stilar – trendigt, kvinnligt, klassiskt, ungdomligt, manligt – beroende på vilka frisörer som arbetar och vilka dagens kunder är.

Ronny

 

Salongens egen trendiga och seriösa schlagerdiva, ofta med plattången i högsta hugg. Med mycket glitter och glamour i förklädesfickan brinner Ronny för att skapa förändringar och hjälpa dig med din personliga look.

Anna-Karin

 

En humoristisk, trendmedveten och trygg tjej som håller full koll på hårmode och ger allt för att hjälpa dig att framhäva det bästa hos dig, genom att förnya färg och form på håret. På fritiden är det mest sport för Anna-Karin som gillar minipingis och innebandy.

Åsa

 

Åsa önskar alltid få vetenskapliga svar på sina frågor till exempel hur man skapar en frisyr från grunden. Som kund hos Åsa vet du att du är i trygga händer. Tillsammans hittar ni alltid en frisyr eller färg som passar dig. Åsa gillar att ägna sig åt matlagning och yoga. Plocka med ett favvo-recept och ni är i hamn.

Maja

 

Maja är nu färdigutbildad. 2013 i september började hon som elev. Den skarpa blicken ger henne en klar fördel då hon ser direkt vad som kan passa dig som vill bli snygg i håret. Låt er inte luras av den ibland milda blicken, hon ser vilken frisyr du passar i. Känslan för frisyrer och klippteknik sitter i huvud och händer.

Bitte

 

Bitte gillar att hålla koll på vilken träning som är nyttig och rolig. Men det är mest frisörrelaterade saker som kam, sax, färg och frisyrer som vinner hennes tid. Och att hålla ihop det mycket proffesionella teamet på Bittes, så klart!